Taitengrafia

Graafinen suunnittelutoimisto

Lehden ulkoasun suunnittelu: Paperiliitto-lehti

Jäsenlehden konsepti ja ulkoasu

Suunnittelin Paperiliitto-lehden konseptin ja ulkoasun vuonna 2010 ja olen taittanut lehden siitä alkaen. Vuonna 2013 tein lehteen ulkoasu-uudistuksen. Hoidan kuvatoimittajan tehtäviä eli ideoin juttujen kuvitusta ja tilaan kuvia valokuvaajilta ja piirtäjiltä. Osallistun myös juttujen ideointiin ja editoimiseen. Käsittelen kuvat ja teen sivunvalmistuksen. Lähetän painovalmiit pdf-tiedostot Forssaprintin kirjapainoon.

 

[ezcol_divider]

Poikamiehet

Kesäkuun 2014 lehden kansijuttu kertoo poikamiehistä. Kannen sekä ensimmäisen juttuaukeaman kuvat on ottanut jyväskyläläinen valokuvaaja Mikko Vähäniitty. Seuraavien aukeamien kuvat ovat ottaneet Mikko Makkonen ja  Jaakko Heikkilä.
Paperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehti

[ezcol_divider]

Lomalle

Kesäkuun lehti kertoi myös kolmen paperiliittolaisen lomanviettosuunnitelmista. Jutun kuvat ovat ottaneet (tässä järjestyksessä) Mikko Nikkinen, Markku Ruottinen ja Miisa Kaartinen.
Paperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehti

[ezcol_divider]

Tosimies avautuu

Joulukuun 2013 kansijuttu kertoo totuuden koneenhoitaja Jussi Kilpisen elämästä. Tosimies avautuu ja herkistyy Ilkka Palmun haastattelussa. Jutun kuvat on ottanut Miisa Kaartinen.
Paperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehtiPaperiliitto-lehti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.